Gegevens van uw bedrijf inclusief contactpersoon

Voor dierenpensions

Bijzonderheden

Welke faciliteiten biedt uw dierenpension? Of welke bijzonderheden wilt u vermelden?

Tarieven

Wilt u de gehanteerde tarieven vermelden op www.dierenpension.net of geeft u er de voorkeur aan om door te linken naar uw website? Wanneer u kiest voor de link naar uw website, moet u het volledige adres doorgeven. Bijvoorbeeld: http://www.uwdierenpension.nl/tarieven.html

Beschikbaarheid

Deze optie is beschikbaar voor de gebruikers van de module Dipo Bezetting. Wanneer u hier geen gebruik van maakt, wordt er vermeld dat er geen gegevens beschikbaar zijn. DIPO bezetting is onderdeel van de module DIPO Extra.
Voor meer informatie en/of een overzicht van de kosten neemt u rechtstreeks contact op met Hubert Anemaat: 085-7841214 of info@anemaat.nl.

Reserveringsformulier

Wilt u een formulier op maat, rekening houdend met de standaard invulvelden van Dipo?

Dan adviseren wij u om de module Dipo Internet aan te schaffen. Door deze module kunnen, na controle, reserveringen direct geïmporteerd worden in Dipo.
Voor meer informatie en/of een overzicht van de kosten neemt u rechtstreeks contact op met Hubert Anemaat: 085-7841214 of info@anemaat.nl.

Voor dierenasielen

(kijk hier voor een voorbeeld)

Opties

 

 

Heeft u nog informatie waar niet naar is gevraagd op het aanmeldformulier? Opmerkingen? Ideeën?
Laat het ons weten!

Kosten voor opname op de website www.dierenpension.net

Voor dierenpensions en -asielen die een onderhoudscontract voor het Dipo softwarepakket hebben afgesloten, zijn er vooralsnog geen kosten verbonden aan de naamsvermelding. Dierenpensions en -asielen die geen gebruik maken van het Dipo softwarepakket met het onderhoudscontract betalen € 87,75 per jaar voor de naamsvermelding. 

 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.