Ben jij een special guest op Animal Event?

Op 4, 5 en 6 mei 2018 kun je tijdens Animal Event, het grootste dierenevenement van Nederland in Hilvarenbeek, genieten van optredens, lekker shoppen voor je dier én met je eigen hond meedoen aan allerlei activiteiten. Wil jij onze speciale gast zijn en profiteren van leuke extra’s? Bestel dan snel het Prins Early Bird Pakket!

Dit krijg je als vroege vogel:

  • Toegang voor 2 personen.
  • Parkeren voor de deur op een speciaal voor jou gereserveerde parkeerplek.
  • Een goodiebag ter waarde van 15 euro.
  • Je mag voor openingstijd, vanaf 9.15 uur, al naar binnen om in het Prins Sport Stadion samen met je hond mee te kunnen doen aan een gratis les leuke ochtendgymnastiek van creatief trainer Judith Lissenberg.

Ochtengym!

Tijdens Animal Event mag je slapende honden een keer wél wakker maken: iedere ochtend om klokslag 9.30 uur gaat creatief hondentrainer Judith Lissenberg met vroege vogels een kwartiertje ochtendgymnastieken in het Prins Sport Stadion. Leuke, ludieke en voor iedereen geschikte oefeningen om samen met je hond even de spieren los te maken en optimaal opgewarmd te zijn voor een dag vol dierenpret!

Bestel hier je Early Bird Pakket: www.prinspetfoods.nl/earlybird

Wacht niet te lang, want per dag zijn er maar 250 pakketten beschikbaar! Bij het reserveren van je pakket kun je aangeven of je honden wilt meenemen.

Bekijk de sfeerimpressie van de aftermovie 2016: